Rabu, 16 Mac 2011

CITE SENSASI

PADE SUATU HARI..EH..TER CAPS LOCK PLAK...ok2...pade suatu hari..ade sorang MINAH KOPITIAM ni suruh aku pegi terjah blog dye jap...aku pon pegi la terjah kat entry ini.... ..pastu ade ke patot minah ni cakap aku ni malas nk post entry terbaru...hello2 sayang..aku ni duduk asrama la..bukan mcm ko..duk umah je...bolehla buat entry sebanyak-banyaknye...kuang asam tol..tak pasal2 blog aku dikenali sebagai blog pemalas...dh la nak datang umah aku pon malas...hello3..ko kate kite ni BFF...asal tak dtg2 umah aku??hello3 skali lagi..aku dah tak larat nak ngumpat panjang2....korang check it out gambor kat bawah...
  inilah kate2 nye dalam entry tu...dah la abg BEN ASHAARI bace,...dey!..poooooooooodah...!kalo korang nak tgok entry tu..korang klik DISINI ..AKU TAK MARAH PON KAT DIA...AKU CUMA MARAH KAT KEPALA HOTAK DIA JE...eh...ter caps lock lagi....kepada MINAH KOPITIAM..pukul 5 petang ni ko kene datang umah aku..kalo tak..aku takkan maafkan ko...(kiteorg bukannye main masak2)

3 ulasan:

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

hehehe....jgn marah2 dong!...

a piey Qa berkata...

ntah pape ntah. . suke2 je ckp cmtu kt blog owg. . agy pun ske aty ar ite nk mls2 post entry bknnye x post entry lgsg. . kn3. . dye jeles uh nan akq aina. . haha :D

AiNa_saKuRa berkata...

mmg dye suke jeles-jelesan pon..hahaha